LUCRĂRI ÎN DERULARE LA BAZELE SPORTIVE „ARINI” ȘI „PIELARUL”

La baza sportivă „Pielarul” vom beneficia de nocturnă, teren omologat UEFA și FRF, tribune capabile să primească un număr de 500 de spectatori, grație unei finanțări nerambursabile obținute de Primăria Municipiului Sebeș, prin Compania Națională de Investiții. Pe o suprafață totală de 31.000 metri pătrați va fi construit un teren sportiv pentru fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105 m x 68 m), plus un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m), echipat cu instalație de nocturnă, pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Proiectul include construcția unei clădiri pentru vestiare și a unei clădiri administrative, care pot fi deja observate în imagini. Din plan nu lipsesc amenajările de parcări pentru autovehicule și autocare și nici spațiile verzi adiacente.

Bază sportivă de tip 2, din incinta Parcului Arini, va fi realizată pe o suprafață de 5.000 mp. Urmează a fi construit un teren sportiv de mici dimensiuni (20 metri x 40 metri), care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. De asemenea, este în construcție o clădire pentru vestiare, o clădire administrativă și va fi amenajată o parcare pentru autovehicule. Și această investiție beneficiază de finanțare prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Complexuri sportive” gestionat de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Pentru a încuraja mișcarea sportivă în rândul tinerilor din Sebeș, a fost semnată autorizația de construire și pentru baza sportivă de pe strada Tipografilor.

Primăria Municipiului Sebeş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *