Fundația Doina Cornea: Vladimir Putin este un dement, psihopat și terorist!Volodymyr Zelenskyy, un adevărat erou, un adevărat Șef de stat!



Fundația Doina Cornea îşi exprimă profunda indignare față de actele de terorism înfăptuite de un șef de stat dement, Vladimir Putin, împreună cu conducerea Federației Ruse. Nu este admisibil ca acum, în secolul XXI, să se mai întâmple în Europa astfel de atrocități! Nu este posibil ca astfel de psihopați să rămână la conducerea unor țări europene! Noi nu vedem nicio diferență între Vladimir Putin şi Bin Laden!
Fundația Doina Cornea îşi exprimă întreaga solidaritate cu poporul ucrainean atât de crunt lovit în aceste zile dar atât de curajos! Aveţi toată dragostea noastră atât voi cât şi conducătorul vostru, Volodymyr Zelenskyy, un adevărat erou, un adevărat Șef de stat!
Nu din obligație, ci din iubire faţă de poporul ucrainean, crunt lovit, contribuim şi noi pentru susținerea refugiaților pe Platforma Guvernului României, ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult” cu modesta noastră contribuție de 10.000 lei.
Cerem tuturor celor care se simt solidari cu cauza poporului ucrainean, fie persoane fizice, fie organizații sau societăți comerciale, să contribuie şi ei. Aduceţi-vă aminte de imensa solidaritate a lumii întregi faţă de poporul român atunci când acesta a avut nevoie!
Cerem Tribunalului Penal Internațional inculparea de urgență a lui Vladimir Putin şi a cercului de criminali din jurul lui pentru crime împotriva umanității.
Leontin Horaţiu IuhasPreşedinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *