Concert de Crăciun al Orchestrei Filarmonice de Stat din Sibiu la Palatul Cultural Blaj

Tiberiu Soare, unul dintre cei mai apreciati dirijori ai lumii, va fi prezent alături de Orchestra Filarmonică de Stat din Sibiu la Concertul de Crăciun de la Palatul Cultural Blaj, care va avea două reprezentații în a doua zi de Crăciun, duminică 26 decembrie, de la orele 16:00 și 19:00. Vor susține recitaluri soprana Virineia Pîrnău, câștigătoarea Sibiu Opera Festival 2021, și naistul Alexandru Pal, iar invitat special va fi acordeonistul Marcel Oroianu. 

Organizatorii au decis să ofere două reprezentanții, deoarece, din cauza restricțiilor sanitare impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus, spectacolele se vor desfășura cu maximum 50% din capacitatea Palatului Cultural. Prețul unui bilet este de 50 lei. Biletele pot fi achiziționate zilnic, între orele 12:00 – 17:00, de la Palatul Cultural Blaj.

Participarea este permisă doar pentru următoarele categorii de persoane:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV-2;

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau care prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Concertul de Crăciun de la Palatul Cultural Blaj este organizat de Primăria și Consiliul Local Blaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *