O nouă întâlnire a atelierului de psihologie „Biblioterapia” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 25 aprilie 2023, începând cu ora 17:00, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba găzduiește la sala de lectură a instituției, o nouă activitate din cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia, un proiect cultural ce se derulează sub forma unor ateliere de psihologie practică, promovând totodată colecția de carte de specialitate a bibliotecii.

Proiectul 3.30 Biblioterapia îl are ca invitat permanent pe psihoterapeutul Cosmin Bara, iar în cadrul fiecărui atelier este abordată o temă specifică. Pentru luna aprilie, tema propusă de coordonatorul proiectului este „Cum să păstrăm iubirea în relații”. Tema va fi dezbătută live, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, dar și în prezența tuturor celor interesați. În partea a doua a întâlnirii, bibliotecara Luiza Pop va prezenta câteva cărți de specialitate, pe care doritorii le pot împrumuta pentru studiu, în vederea aprofundării temei dezbătute.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, un program ce urmărește să conecteze comunitatea la serviciile pe care le oferă biblioteca, prin intermediul unor activități de animație culturală.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și vine în sprijinul tuturor celor care doresc să se cunoască mai bine și să dobândească noi informații în domeniul psihologiei și al psihoterapiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *