Concert de Colinde la Palatul Cultural Blaj

Duminică, 19 decembrie, de la 19:00, la Palatul Cultural Blaj va avea loc un concert de colinde susținut de orchestrele reunite ale Centrului de Cultură „Augustin Bena” (orchestra de cameră și ansamblul folcloric) și invitații speciali. Vor interpreta colinde tradiționale Mariana Anghel, Leontina Fărcaș, Grupul vocal tradițional ,,Muguri de Tezaur”, Roxana Reche, Maria Filimon, Floricica Moga, Ina Todoran, Grupul vocal tradițional ,,Fetele de pe Târnave”, Dorina Narița și Nicolae Plută. 

Accesul la concert este gratuit și se va face doar pe bază de invitații, care pot fi ridicate de la Palatul Cultural Blaj, zilnic între orele 12:00 – 17:00. Organizarea și desfășurarea activității este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, iar accesul în sala de concerte se va face începând cu ora 18:00. 

Participarea este permisă doar pentru următoarele categorii de persoane:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV-2;

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau care prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Evenimentul face parte din Stagiunea Orchestrei de cameră a județului Alba, dirijor Alexandru Pal.

Concertul de Colinde de la Palatul Cultural Blaj este organizat de Consiliul Județean Alba,  Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Primăria Blaj și Palatul Cultural Blaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *