Apel la solidaritate. O ȘANSĂ PENTRU CARLA!

Îți mulțumesc Doamne, îți mulțumesc ție, om bun, care citești rugămintea mea!

În această perioadă plină de magie și bunătate, întoarce-ți ochii către copii, mai ales către cei pentru care flacăra bucuriei rămâne speranța. Speranța este și în ochii copilului meu, Carla, o luptătoare care-și dorește să se bucure de copilărie, având nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Carla Dorottya are 8 ani și un diagnostic multiplu: sindrom hiperkinetic, crize de afect, anemie severă, tulburări din spectru autist, esofagită eozinofilică. De mulți ani facem terapii zilnice, iar în iunie anul acesta am fost la un transplant de celule stem în Viena. Doar că eforturile noastre nu se opresc aici.

Pentru a-i oferi Carlei o șansă, este necesar un al doilea transplant. Să știi, om bun, că doar împreună putem realiza acest vis, vis minunat al Carlei. 11.000 de euro trebuie virați către Stem Cell Therapy Austria din Viena, până la finalul acestui an, ca să avem șansa programării la transplant, la începutul anului care vine.

Știm că cerem mult, mai ales că am primit deja mult! Dar, ca mamă, trebuie să fac tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca, în momentul când voi veghea asupra ei dintre îngeri, copilul meu să se descurce singur în viață! Și te rog pe tine, om bun, să mă ajuți! �� 

Donațiile pot fi făcute în contul ,,Asociația Copii Cu Nevoi Speciale Blaj”, cont RO23BTRLRONCRT0501199601, CIF 41265285.

Îți mulțumesc !Ana, mama Carlei ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *