Festivalul Naţional de Folclor „Felician Fărcaşiu”, ediţia a XVIII-a, Sebeş, 2 – 3 octombrie 2021

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș au plăcerea de a anunța că în perioada 2 – 3 octombrie 2021, Sebeşul va găzdui cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Felician Fărcaşiu”. Și în acest an, concursul de interpretare a cântecului popular românesc va aduce în atenția publicului tineri artişti dornici să se afirme şi să ducă mai departe moştenirea marelui culegător de folclor românesc, Felician Fărcaşiu.

Premiile oferite de Municipiul Sebeș sunt atractive. Astfel, marele premiul al festivalului este în valoare de 5.000 lei, premiul I – 2.500 lei, premiul al II-lea – 1.500 lei, premiul al III-lea: 1.200 lei. Conform tradiției, va fi oferit un premiu special pentru interpretarea unei melodii din repertoriul lui Felician Fărcaşiu, care a fost stabilit în cuantum de 1.000 lei, precum și un premiu de popularitate de 1.000 lei.             

Spectacolul de gală al Festivalul Naţional de Folclor „Felician Fărcaşiu”, ediţia a XVIII–a, va avea loc pe o scenă în aer liber, în Parcul Tineretului din Sebeş și va fi televizat.

Concurenții se pot înscrie până la data de 22 septembrie 2021, toate detaliile fiind disponibile pe site-ul instituției organizatoare, www.cclbsebes.ro la secțiunea Anunțuri (https://www.cclbsebes.ro/fisa-de-inscriere-si-regulament-festivalul-felician-farcasiu-editia-a-xviii-a-2-3-octombrie-2021/), la adresa de email: contact@cclbsebes.ro, precum și la numărul de telefon: 0372-930

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *