În luna august la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba o nouă ediție a SF, Fantasy & Horror Club Alba

Marți, 17 august 2021, începând cu ora 17:00, online, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc întâlnirea membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, interesate de acest gen literar și se va desfășura sub forma unor ateliere de creație coordonate de scriitorul albaiulian Lucian Dragoș Bogdan. Tema aleasă pentru luna august are titlul „Cucerirea spațiului”.

În cadrul activități vor avea loc dezbateri pe tema data și vor fi prezentate cărți tematice aflate în colecțiile Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba. În această atmosferă de discuții și creație, participanții își pot prezenta propriile creații și pot primi sfaturi și îndrumări de coordonatorul cercului.

Proiectul face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului SF, Fantasy și Horror. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *