Un tânăr instituţionalizat din Cugir a fost admis la Facultatea de Medicină din Sibiu

Dezvoltarea caracterului și a personalității unei persoane, relațiile interumane, sociale, profesionale  și evoluția societății, în general, au la bază educația. De fapt, educația formează individul, în primul rând pentru sine, dar și pentru cei din jur.

          A fi educat înseamnă cunoaștere, înseamnă o posibilă cale spre reușită, spre succes și acest lucru a fost înțeles de tânărul P.P. , ocrotit, de la vârsta de 7 ani,  în cadrul Casei de tip familial ”Speranța Copiilor” din Cugir, un elev conștiincios, perseverent, cu rezultate bune și foarte bune la învățătură pe parcursul celor 12 ani de școală.

          Absolvent al Colegiului Național ”David Prodan” din Cugir, profilul  chimie-biologie, cu media celor 4 ani de studiu peste 9,00 și media la examenul de Bacalaureat peste 8,50, P.P. datorită consecvenței și dorinței de a învăța, de a cunoaște, și cu sprijinul sponsorilor și a personalului din unitatea rezidențială, care în ultimii 2 ani  l-au însoțit la Sibiu pentru meditații la biologie, a aplicat și a reușit să intre la două facultăți, respectiv la Facultatea de Medicină din Sibiu și la Facultatea de Medicina Veterinară din Timișoara, opțiunea finală  rămânând facultatea din Sibiu, unde a avut media peste 9,30.

          ”Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba îl felicită, și pe această cale, pe tânărului P.P. pentru rezultatele obținute și pentru faptul că a înțeles cât de important e să înveți, să cunoști și, mai ales, să îți stabilești un obiectiv în viață pe care să îl urmărești cu consecvență. Îi dorim succes în această nouă etapă a vieții, cea de student, și îl asigurăm că îl vom sprijini în continuare pentru a-și îndeplini visul și a avea o viață împlinită.”

Director general

Frăcea Valentin-Ioan

Compartiment Relații Publice

Firu Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *