1 iunie sărbătorit la Teatrul de Păpuşi “Prichindel”

COMUNICAT DE PRESĂ

26 mai 2021

          Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba vă invită, mici și mari deopotrivă, să sărbătorim împreună Ziua de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului. Astfel, am gândit pentru voi, dragi copii, o zi cu spectacolele lui Prichindel, vesele,  atrăgătoare și interactive, care să vă aducă zâmbete și bună dispoziție.

          Spectacolele se vor desfășura în data de 1 iunie 2021, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, după următorul programul:

  • orele 11:00 – spectacolul „Turtița Lăudăroasă”, regia Adam și Laura Boboc
  • orele 12:30 – spectacolul „Micii Mușchetari”, regia Teodora Popa
  • orele 15:00 – spectacolul „Laboratorul veseliei”, regia Adam și Laura Boboc
  • orele 18:30 – spectacolul „Capra cu trei iezi”, regie colectivă: Viorica Boda, Teodora Popa, Irina Melnic, Ramona Benchea Mincu

          Acest program este cadoul nostru pentru voi, dragi copii și nu trebuie decât să vă luați de mână părinții, bunicii, prietenii și să-i îndemnați: Hai la teatru!

          Deoarece locurile sunt limitate (avem permisiunea de a juca doar la 30 % din capacitatea sălii), intrarea se face doar pe bază de rezervare la numărul de telefon: 0372758351, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 13:00, sau la adresa de e-mail: impresariat @teatrulalba.ro. În adresa de e-mail vă rugăm să precizați spectacolul, numărul de persoane și un număr de contact.                                                                 

          „La mulți ani!” copiilor din lumea întreagă.

Cristina Smadea,

  Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *