La Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba reîncepe proiectul „BebeBiblioteca”

Vineri, 21 mai 2021, reîncep la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, atelierele de parenting din cadrul proiectului de animație culturală 3.1. BebeBiblioteca. Evenimentul va avea loc online, începând cu orele 17:00, și va găzdui prezentarea unor teme cum ar fi: relația de cuplu, echilibrul emoțional al părinților, rolul cunoașterii de sine, impactul nou-născutului în viața părinților și responsabilitățile mamei și ale tatălui din postura de părinți.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și are titlul foarte sugestiv ales: „Viața în 2 când suntem 3”.

Proiectul 3.1 BebeBiblioteca s-a născut din dorința organizatorilor de a atrage înspre lectură și integrare socială un segment de populație care chiar are nevoie de aceste întâlniri: femeile însărcinate și tinerele mămici însoțite de bebelușii lor. Prin urmare, proiectul se adresează în primul rând femeilor însărcinate și proaspetelor mămici dar este deschis și pentru tătici, copii sau bunici. Pe lângă discuții pe o temă data, atelierele de parenting urmăresc familiarizarea participanților cu serviciile de bibliotecă și evenimentele culturale ce au loc în cadrul bibliotecii.

Tema „Viața în 2 când suntem 3” va fi discutată împreună cu psihoterapeutul Adina Drimbe iar dezbaterile vor fi însoțite de prezentarea unor cărți de specialitate ce se găsesc în colecțiile bibliotecii și care pot fi împrumutate de doritori, de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *