Uniunea Scriitorilor din România încheie maratonul lansărilor de carte din cadrul Târgului de cArte Alba Transilvana

COMUNICAT DE PRESĂ

*Răzvan Voncu, Horea Gârbea, Cristian Pătrășconiu și Hanna Bota, la Alba Iulia

Duminică, 7 mai 2023, încheie seria evenimentelor cu lansare de carte din cadrul celei de-a XIV-a ediții a Târgului de cArte Alba Trasilvana, de la Alba Iulia, Uniunea Scriitorilor din România.

Începând cu ora 17.00, pe scena amplasată pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia vor urca scriitori importanți, nume mari ce sporesc prin darul lor literatura română contemporană: Răzvan Voncu, Horea Gârbea, Cristian Pătrășconiu și Hanna Bota.

Cu această ocazie vor fi lansate următoarele volume: Sfârșit de veac în București, de Ion Marin Sadoveanu, Zuliari și mangafale. Viața fascinantă a personajelor, de Horia Gârbea, Poeți români de azi- vol.2, de Răzvan Voncu, Marea Carte a uitării, de Gabriel Chifu și volumul Marea e frumoasă ca tine, de Andrea H. Hedeș.

Cărțile vor fi prezentate de Răzvan Voncu, Cristian Pătrășconiu, Horia Gârbea și Hanna Bota.

Organizatorii Târgului de cArte Alba Transilvana, ediția a XIV-a, sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, alături de partenerii: Primăria Municipiului Alba Iulia, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, Palatul Copiilor Alba Iulia, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” și cunoscutul Grup Skepsis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *