Maratonul vaccinării de la Sebeș: 1.176 de persoane vaccinate

Sebeșenii au dat dovadă de responsabilitate, iar procentul de îmbolnăviri a scăzut sub 1 la mia de locuitori

Primul week-end cu mai puține restricții a coincis, și la Sebeș, cu un maraton de vaccinare organizat de municipalitate cu sprijinul DSP Alba și cu implicarea directă a noii Direcții de Asistență Socială Sebeș.  Bilanțul maratonului de vaccinare organizat la Sebeș, de vineri 14 mai, până duminică 16 mai, este de 1.176 de persoane vaccinate cu serul Pfizer. Cetățenii au fost primiți în cele două centre de vaccinare acreditate, situate în cartierul Aleea Lac – la Centrul de zi pentru persoane vârstnice, precum și la Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități, de pe bulevardul Lucian Blaga nr. 45. 

„Mulțumesc, încă o dată, tuturor locuitorilor pentru respectarea măsurilor de protecție, precum și întregului personal medical și auxiliar implicat în acest demers. Am parcurs împreună pași importanți pentru revenirea la normalitate”, a transmis primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

Toți cetățenii interesați să se vaccineze la Sebeș pot apela, pentru informații, numărul de telefon 0712-010360 sau se pot prezenta la centrele menționate, unde se va răspunde solicitărilor în funcție de dozele disponibile.

În plus, la Sebeș, se înființează un alt centru de vaccinare împotriva COVID-19, pe strada Augustin Bena, nr. 106, hala 2.

Sebeșenii au dat dovadă de responsabilitate, iar procentul de îmbolnăviri este sub 1 la mia de locuitori, ceea ce a permis ca toți elevii să revină în băncile școlilor, începând de luni, 17 mai 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *