Alexandru Sinea – directorul DSP Alba: „Suntem pregătiți pentru a pune în practică planul de vaccinare”

Într-o postare pe facebook directorul Direcţiei pentru Sănătate Publică Alba arată că autorităţile locale cunt pregătite pentru campanie de vaccinare. „Suntem pregătiți pentru a pune în practică planul de vaccinare.La nivelul județului Alba, toate centrele de vaccinare din faza I, respectiv cele organizate la nivelul spitalelor din județ, sunt pregătite sa demareze campania de vaccinare.

Au fost recepționate echipamentele necesare raportării și înregistrării persoanelor, au fost asigurate circuitele funcționale și celelalte materiale necesare, precum și resursa umană care va asigura procesul de vaccinare. Așteptam sosirea vaccinurilor și demararea la nivelul județului Alba a campaniei de vaccinare, care cel mai probabil va începe săptămâna viitoare.

Spitalele sunt pregătite iar organizarea a fost realizată în mod exemplar. Chiar dacă procesul de vaccinare a întregii populații va dura, perioadă în care trebuie să rămânem vigilenți și precauți în ce privește lupta cu virusul, ne aflăm în fața unui prim pas în drumul spre revenirea la normalitate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *