Echipa ADR Centru a donat bani, jucării şi obiecte necesare celor nevoiaşi

Responsabilitate socială și bucurie de Crăciun, oferite de echipa ADR Centru

Vin Sărbătorile de Iarnă! Vine Crăciunul! După acest an atât de neobișnuit și agitat, Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului trebuie să ne facă mai buni și mai darnici, cu atât mai mult cu cât tot mai mulți oameni sunt în mare nevoie în aceste zile. Criza a lăsat urme adânci în societate, dar nu a reușit să înfrângă în oameni dorința de a face bine, de a oferi un strop de bucurie celor mai năpăstuiți…

De Crăciun și Anul nou, ca în fiecare an, dar de această dată cu o mult mai mare încărcătură pshihologică și cu o puternică mobilizare, echipa Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru din Alba Iulia a făcut un gest de omenie pentru zeci de suflete de pe cuprinsul județului. Indiferent că sunt din zona Galda sau din Sâncrai, din Târsa-Avram Iancu, la munte, sau locuiesc pe Podișul Târnavelor, la Roșia de Secaș, precum și pentru oameni aflați în dificultate și cu probleme de sănătate, în acest an, Moș Crăciun de la ADR Centru s-a străduit să ofere o sclipire de speranță.

Zeci de copii au primit pachețele de la Moș Crăciun, au fost achiziționate sute de kilograme de produse alimentare neperisabile și importante donații în bani pentru cei ce au nevoie de îngrijire medicală, prin intermediul Asociației SM SPEROMAX Alba sau prin Asociația pentru Micuțul Noel.

Fericirea de pe chipul celor care au primit daruri în prag de sărbători nu poate fi descrisă în cuvinte, iar mulţumirea celor care au muncit pentru ca totul să iasă bine este maximă. Întregul personal din cadrul Agenției din Alba Iulia a strâns peste 6.000 de lei, care au fost donați sub forma unor bunuri de consum sau ca resurse financiare pentru achiziționarea de medicamente, unor oameni care nu sunt atât de norocoși în fața sorții.

  ”Aceste vremuri tulburi ne afectează pe toți, dar sunt oameni care chiar nu au posibilitatea să se bucure de sărbători. Am pornit cu gândul să dăruim din toată inima şi ne-am deschis sufletul pentru a oferi bucurie celor care nu au putut fi întodeauna ajutați. Am reuşit, împreună, să aducem un strop de fericire pentru câteva zeci de copii și vârstnici, care nu se așteptau să primească o astfel de bucurie de Crăciun. Suntem mulţumiţi şi mulţumim celor care ne-au sprijinit și s-au implicat în această acțiune, pentru că, acum, copiii pe care i-am vizitat ştiu că Moşul nu i-a uitat. Vreau să le transmit tuturor ”Crăciun fericit!” și le doresc multă sănătate, precum și un An Nou mult mai bun şi mai frumos!”, a declarat domnul Simion Crețu, director general ADR Centru după ce colegii din cadrul Agenției și-au îndeplinit misiunea de binefacere.

Le dorim mult succes celor care ne-au susținut: Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Asociația SM Speromax Alba și Asociația pentru Micuțul Noel.

Sărbători fericite și mult curaj, pentru că totul va fi bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *