Opera Națională Română din Cluj-Napoca își deschide porțile. Pătrunde în lumea primei instituții lirice din România!

 
Comunicat

Pentru că ne dorim să vă întâlnim mai des, începând cu luna noiembrie vă așteptăm cu mic, cu mare, la Tururile ghidate la Opera Națională Română din Cluj-Napoca!

Pe parcursul turului veți afla totul despre ce se întâmplă în spatele cortinei, mai multe detalii despre istoria si arhitectura clădirii, dar și informații despre Opera clujeană, în general. Totodată, în cadrul vizitei, veți vedea foaierul principal, veți intra în lojile de la rangul I, veți vizita foaierul de la rangul II, foaierul balconului, sala de spectacole, dar și cabinele artiștilor.

Deoarece ne dorim ca experiența alături de noi să fie una minunată, fiecare tur ghidat va cuprinde maximum 25 de participanți, va avea o durată aproximativă de 40 minute, iar limba de desfășurare poate fi română sau engleză (la cerere, după achiziționarea biletului, printr-un email la pr@operacluj.ro). Pentru o cât mai bună organizare, toți participanți trebuie să fie prezenți cu 10 minute înainte de începerea turului, la intrarea principală în clădire, cu mențiunea că pe durata desfășurării lucrărilor de restaurare a Parcului Ștefan cel Mare, accesul în clădire va fi efectuat pe ușa laterală, de pe latura vestică (vizavi de Panemar). Pentru grupuri organizate sau evenimente speciale vă rugăm să trimiteți un email la adresa: pr@operacluj.ro pentru stabilirea tuturor detaliilor. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete sau online pe www.bilete.ro, accesând butonul de mai jos.

Suntem nerăbdători să ne cunoaștem și să vă prezentăm o lume cu adevărat fascinantă!

Bilete: Tururi ghidate Opera Națională Română Cluj-Napoca (bilete.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *