Proprietarii de HORECA din Alba Iulia vor să fie membri în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Pandemia de coronavirus, mai bine zis măsurile şi acţiunile autorităţilor naţionale şi judeţene l-a făcut pe unul dintre proprietarii de restaurante din Alba Iulia să ia iniţiativa şi să îi unească pe reprezentanţii industriei HORECA. Este vorba de patronul restaurantului Framm’, care a strâns semnături şi ştampile de la mai mulţi colegi de breaslă, în numele tuturor, a cerut ca reprezentanţii agenţilor economici din această industrie să fie primiţi ca membri în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Scrisoarea şi intenţia au fost publicate pe pagina de facebook a restaurantului:

„Am facut azi o chestie noua pentru industria ospitalității din Alba Iulia. Am urmat exemplul celor de la #breaslacarciumarilorbrasoveni si am depus o „adresa” la CJSU Alba Iulia in care solicitam acceptarea ca membri in CJSU in calitate de reprezentanti ai agentilor econimici din domeniul horeca din Alba Iulia. Este pentru prima data cand am strâns 14 stampile pe o foaie oficiala (si cu siguranta strangeam mai multe daca aveam timp) si pentru prima data cand ne-am unit pentru un scop comun: Nu inchideti iarasi horeca! Asteptam răspuns, va tinem la curent 🤗Pub skit 77, Dante, Carpaccio, Brothers, Roua, Gavroche, Alloro, Rosenthalers, Enjoy, Zocco, Centro, Somm, Roberta si framm’s incearca sa fie bine ca sa nu fie rau.”

Este pentru prima dată când reprezentanţii HORECA din Alba Iulia fac front comun pentru rezolvarea unei probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *