Rotary Club a adus Bucurie la …Oncologie

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis a adus astăzi BUCURIE LA…ONCOLOGIE. Nu mică a fost surpriza celor aflați internați în această secție modernă a Spitalului Județean Alba când au auzit pe hol cântând pianul, galsul copiilor ce au cântat celebrul cântec de Crăciun ”O, brad frumos”, apoi sunetele îngerești ale flautelor, glasul puternic al tenorului, ce au intonat colinde și cântece de Crăciun, toate împletite în cununa frumuseții spirituale a Nașterii Domnului Isus Christos!

Da, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis în parteneriat cu Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia au adus momente de înălțare, de împăcare sufletească și de bucurie acolo unde este foarte multă suferință. Elevi, profesori ai Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia și membri din Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis și-au dat mâna și au dăruit timp și suflet pentru a aduce mângâiere, dragoste și BUCURIE LA…ONCOLOGIE. Interpreții au fost răsplătiți cu aplauze și mulțumiri pentru acest minunat proiect.

Pentru a împărtăși bucuria, înainte de plecare, cu toții au colindat în curtea spitalului minunatele colinde ”Noapte de vis” și ”O, ce veste minunată”, iar numărul celor ce au ieșit la geamuri pentru a-i asculta a fost cea mai mare bucurie pe care au primit-o colindătorii! Bucurie dăruiești, bucurie primești!

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis aduce calde mulțumiri tuturor celor ce s-au implicat pentru buna desfășurare a acestui proiect minunat, de la suflete, pentru suflete!

Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri si reprezentanților diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabilește relații de bună înțelegere. Primele cluburi Rotary au fost înființate cu zeci de ani in urma (1905- Evaston-Chicago, Illinois, USA), urmărind același scop, de a servi comunitatea, deci a fi la dispoziția semenilor. Organizarea cluburilor Rotary este una simplista. Clubul este condus de un președinte care își păstrează poziția timp de un an. Membrii sunt aleși pe criteriul profesionalismului, al calității morale în viață socială, de familie si afaceri. În prezent Districtul 2241 Romania si Republica Moldova numără 129 de cluburi si peste 3400 de membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *