Skepsis acasă la ”Tanța și Costel”!

Cu susținerea Cercului Militar Alba, trupa de teatru Skepsis a participat în perioada 27-29 septembrie 2019, la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru ,,Tanța și Costel” care a avut loc la Medgidia. Festivalul poartă numele celebrelor personaje ale comediei românești și are scopul de a dinamiza viața cultural a orașului.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Garnizoana Medgidia, și s-a desfășurat în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia.Timp de trei zile, pe scenă au urcat opt trupe de teatru din orașele Alba Iulia, Brașov, Buzău, Iași, Lugoj, Mediaș, Medgidia și Reșița, prezentându-se publicului o serie de spectacole diverse ca gen și abordare.

Festivalul este un eveniment de tradiție și s-a bucurat și în acest an de o largă participare din partea publicului.

Trupa de teatru Skepsis a reprezentat pentru a treia oară Alba Iulia și Cercul Militar Alba la acest eveniment, de această dată cu spectacolul MAESTRUL, după Eugen Ionescu. Spectacolul a fost deosebit de apreciat de public și organizatori: „Spectacolul trupei Skepsis a fost excelent și pot spune cu siguranță că a reprezentat la superlativ genul absurd și pe Eugen Ionescu” – ne-a transmis din partea echipei de organizare domnul Florin Oprică, Șef Serviciul Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *