Se oprește alimentarea pe Firul I. Rămân fără apă firmele de pe șoseaua de centură din Alba Iulia

COMUNICAT

Datorita lucrarilor la autostrada Sebes-Turda (tronson I), SC APA CTTA SA ALBA anunta consumatorii ca, in data de 11.06.2019, incepand cu ora 21.00, se va efectua relocarea aductiunii de apa DN1000 (FIR I).

Astfel, se va intrerupe furnizarea apei potabile in zona industriala de pe soseaua de centura a orasului Alba Iulia, intre Podul peste Râul Mures si Pârâul Iovului. Vor fi afectati agentii economici alimentati din FIR I , acestia fiind anuntati si prin nota telefonica.

Din cauza lucrarilor deosebit de complexe estimam durata intreruperii la cca. 40 de ore, iar la reluarea furnizarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea acesteia in parametrii de calitate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *