Verbum, noi întâlniri cu literatura miercuri și joi, la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga”

COMUNICAT DE PRESĂ

Membrii Clubului de lectură „Lucian Blaga” și ai Cercului de scriere creativă Verbum vă dau din nou întâlnire, miercuri și joi, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Săptămâna aceasta, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vor avea loc noi întâlniri ale iubitorilor de carte și scriere creativă, în cadrul Clubului de lectură „Lucian Blaga” și a Cercului de scriere creativă Verbum. Grupurile nu sunt exclusiviste, oricine poate deveni membru în echipele de dezbateri și creație. Se intră în baza interesului manifestat pentru literatură, pentru scris și, de ce nu, pentru a ajunge să fii publicat într-una dintre publicațiile Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în antologia Verbum, ori în Povești de noapte bună.

Miercuri, 27 iulie 2022, de la ora 17.00, în cadrul întâlnirii Clubului de lectură „Lucian Blaga” se discută „Minciuna”, de Care Santos, iar în prelungiri, „O lume fără e-mail”, de Cal Newport. Nicio părere nu este greșită, iar exprimarea liberă este încurajată. Vino și tu la dezbateri!

Joi, 28 iulie 2022, tot la ora 17.00, la Verbum, provocarea va fi să creăm conținut, o poveste, o poezie, orice formă scrisă ar putea lua gândurile noastre, în baza temei „Introspecție”.

Activitățile la care vă așteptăm cu drag, atât miercuri, cât și joi, fac parte din proiectele 3.18 Clubul de lectură „Lucian Blaga” și 3.19 Verbum, proiecte ale Consiliului Județean Alba și ale Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *