Municipiul Sebeș. Perioada de recenzare a populației și locuințelor a fost prelungită până la data 24 iulie 2022

ANUNȚ

Deoarece ritmul de recenzare la nivel național este scăzut și nu s-a reușit recenzarea întregii populații rezidente, Comisia Centrală pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 (CCRPL2021) a decis prelungirea perioadei de colectare a datelor prin interviu față-în-față până la data de 24 iulie 2022.

Persoanele care nu s-au recenzat și doresc recenzarea pot suna la sediul primăriei municipiului Sebeș, telefon 0258-731004, pentru a fi îndrumați către unul din recenzorii selectați din cadrul UAT-ului.

Reamintim că Recensământul Populației și Locuințelor a început în 14 martie cu etapa de autorecenzare, după care, din 1 iunie a debutat recenzarea în teren prin interviuri față în față. Persoanele care nu s-au recenzat încă mai au la dispoziție 10 zile, recenzarea fiind obligatorie.

Rugăm populația să sprijine efortul recenzorilor de a colecta datele pentru recensământul populației și locuințelor pentru a obține informații de calitate necesare politicilor publice naționale și locale, în domeniul economic și social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *