Ce-ți doresc eu ție? Dragă Alba Iulie!(P.E.)

Am demonstrat în privat că se poate. Am condus la nivel național o Asociație de producători locali cu extrem de multe provocări, lipsuri, dar care a avut mereu nevoie de a depăși obstacolele create de cele mai multe ori chiar de autoritățile statului român. Așa că știu mai bine decât oricine cum este să te lupți cu statul!

Vă aduc în față nu doar ANTREPRENORUL, nu doar OMUL DE AFACERI, ci și LIDERUL de care o Primărie are nevoie.

ALBA IULIA VERDE! Voi aduce mai mult verde în Alba Iulia. Mă oblig să plantez mii de copaci în următorii patru ani, transformând fiecare colț al orașului într-un loc plin de viață și culoare. Fiecare parc, fiecare stradă și fiecare cartier va beneficia de umbră și aer curat, esențiale pentru sănătatea și bunăstarea noastră.

PENTRU FIECARE COPAC TĂIAT DE ACTUALUL PRIMAR, VOM PLANTA 3 ÎN LOC!!!

Cu locuri de recreere, cu bănci, coșuri de gunoi stradal și cișmele.

500 DE NOI LOCURI DE PARCARE! ȘI LE VOM FACE DIN PRIMII 2 ANI!

Prin marele proiect de mobilitate urbană s-au îngropat banii noștri fără cap! S-au spart străzi întregi pentru proiecte care nu schimbă nimic: canalizarea este tot aia sau chiar mai proastă ca înainte; intersecțiile nu s-au lărgit, dar am umplut orașul cu semafoare și vom sugruma toate zonele fierbinți ale orașului.

Ba încă orașul a pierdut peste 500 de locuri de parcare, în timp ce s-au construit 0 locuri de parcare în plus față de cât aveam în 2021!!! Anul în care a fost introdusă parcarea cu plată peste tot în oraș..

În plus: TOTUL se plătește din banii tăi și ai mei. Din taxele și impozitele noastre! Primăria a contractat un nou împrumut bancar în numele tău și al copiilor care vor plăti taxe și impozite în următorii 25 de ani!! Toate lucrările neterminate în 31.Decembrie 2023 sunt plătite de la bugetul local, nu de către Uniunea Europeană… Plătim din buzunarul nostru incompetența și întârzierea!!!

Călin Gheorghe Matieș

Candidatul AUR la Primăria Municipiului Alba Iulia

Material realizat de Emma ART SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *