Târgul Ofertelor Educaționale, 16-17 mai 2024, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia

Organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba și CJRAE, Târgul Ofertelor Educaționale își propune familiarizarea elevilor cu posibilitățile de continuare a studiilor în sfera tehnologică, cu accent pe meseriile care le vor asigura continuarea procesului educativ, astfel încât modelul educațional extins să ducă la creșterea numărului de absolvenți ai învățământului profesional și dual la nivelul județului Alba.

Datorită metodelor activ-participative în cadrul cărora se va pune accent pe interacțiunea creată între agenți economici-profesori-elevi, finalitățile educaționale sunt favorabile dezvoltării pieței muncii și formării timpurii a viitorilor specialiști. Factori de decizie ai mediului economic, agenții economici vor prezenta pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a, un spectru amplu de posibilități de formare profesională care va include standuri interactive cu specificul activității desfășurate, modele de bune practici și, nu în ultimul rând, beneficiile sistemului educațional tehnologic.

Vă încurajăm să explorați standurile operatorilor economici și ale instituțiilor de învățământ, să participați la prezentări și discuții informative și să vă conectați cu profesioniști din diverse domenii de pregătire profesională. Este o oportunitate unică de a vă extinde orizonturile educaționale și de a vă pregăti pentru succesul viitor.

Vă așteptăm în 16-17 mai 2024, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia.

Meseria este viitorul, șansa este prezentul!

Biroul de presă al ISJ Alba

Purtător de cuvânt,

Insp. Gabriela Anamaria Gâlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *