Despre natură și natura umană la Seratele Bibliotecii

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația Sfânta Maria Magdalena din Oarța de Sus, proiectul 3.31 Seratele bibliotecii vă propune să petreceți o seară de neuitat într-o ambianță a lecturii, a discuțiilor, a poeziei, a muzicii și a prieteniei.

Evenimentul va avea loc la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, vineri 5 aprilie 2024 de la ora 18:00, iar tema abordată va fi „Despre natură și natura umană”. Cei ce vor poposi la biblioteca cu acest prilej, vor participa la prezentări, dialoguri și dezbateri pe tema dată, moderate de părintele Pimen de la Mănăstirea Sfânta Maria Magdalena și însoțite, ca de fiecare dată, de momente muzicale şi artistice.

Toate acestea se vor desfășura pe marginea lecturilor propuse de bibliotecara Liudmila Cioflică, coordonatoarea acestui proiect.

„Seratele bibliotecii au devenit adevărate evenimente literar – culturale care-i provoacă pe participanți să lectureze, să socializeze, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să cunoască părerea celorlalți despre tema abordată. Proiectul are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural, în care membrii comunității au posibilitatea să se manifeste liber, să schimbe idei și să se informeze pe teme de interes public”, transmite Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *