Cercul de scriere creativă VERBUM, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Joi, 28 martie 2024, cu începere de la ora 17:00 vor avea loc, simultan la Alba Iulia și Cugir, cercurile de scriere creativă VERBUM.

Sub sloganul „Scrie! Vino! Citește! Publică!”, cele două cercuri organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural „Valentin Uritescu” din Cugir, îi invită pe toți cei talentați la o seară de creație literară și muzică bună, în care vor fi abordate temele: „Cel mai bun prieten” (Alba Iulia) și „Culorile sufletului” (Cugir).

Ambele întâlniri ale cercurilor de scriere creativă VERBUM vor fi însoțite de prezentări de cărți și reviste de literatură ce pot fi împrumutate, fie de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, fie din Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba de la Centrul Cultural „Valentin Uritescu” din Cugir.

Cele două cercuri de scriere creativă VERBUM sunt coordonate la Alba Iulia de bibliotecara Luiza Pop și la Cugir de doamna profesoară Luminița Cebotari.

Vineri, 29 martie 2028, cu începere de la ora 17:00 se vor pune bazele metodice ale unui nou cerc de scriere creativă VERBUM, de data aceasta la Ocna Mureș. Toți cei care au veleități și aptitudini în domeniul creației literare, a recitării, a graficii sau în domeniul muzical sunt așteptați la Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș. Activitatea metodică va fi coordonată de Roxana Dad, Ana-Maria Pienar și Daniela Floroian de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și de Liana Stoica de la Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *