Caravana Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba poposește în luna februarie la Zilele Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”

COMUNICAT DE PRESĂ

La invitația Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Caravana Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va poposi în data de 8 februarie 2024, cu începere de la ora 12:00, în mijlocul elevilor de la colegiul mai sus amintit. Evenimentul are loc în cadrul Zilelor Colegiului, prilej de întâlniri ale cadrelor didactice de ieri și de azi și ale foștilor elevi cu elevii de azi ai colegiului.

La evenimentul ce se desfășura sub titlul „COOLtura – dialog între generații” au fost invitați foști elevi ai colegiului care astăzi își desfășoară activitatea de bază la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și care au ca preocupări secundare implicarea în artele spectacolului, artele vizuale și arta scrisului. Vor fi prezenți în mijlocul elevilor artiști amatori, scriitori, muzicieni și artiști ai artelor vizuale, într-un dialog ce se vrea a fi cât mai atractiv. Dialogul va fi completat cu momente artistice susținute de elevii colegiului și cu prezentări de carte și arte susținute de invitații de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și face parte din amplul program al Zilelor Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, ce se va desfășura în perioada 5-16 februarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *