English 4 Kids, o nouă ediție la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga”

Început ca un proiect pilot ce urmărea testarea dorinței copiilor de a învăța limba engleză într-un cadru mai puțin formal, proiectul English 4 Kids a stârnit încă de la prima sa ediție din luna august, atât interesul copiilor cât și al părinților. Rezultatul încurajator de la edițiile anterioare, cât și cererea părinților de a continua acest proiect au făcut ca organizatorii, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba să vină cu o nouă ediție, cea de-a treia, ce va avea loc miercuri, 9 octombrie 2019, la Secția de Împrumut Carte pentru Copii din cadrul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, între orele 15:00 și 16:00.

Întâlnirea lunii octombrie va avea tema My Body și se va derula sub forma unui club pentru copii în care participanții vor dobândi cunoștințe noi de limbă și civilizație engleză și vor participa la activități practice și teoretice legate de tema dată. Prin intermediul cântecului, jocului, atelierelor creative și a lecturii, participanții vor avea prilejul să-și exerseze cunoștințele dobândite la întâlnirea anterioară, dar și cunoștințe noi referitoare la corpul uman.

Fixarea cunoștințelor nou dobândite, cât și recapitularea cunoștințelor anterioare se va face prin învățarea de cântecele, vizionarea de filme didactice pe temă data, un concurs pentru copii și prezentarea unor cărți ce pot fi împrumutate acasă, pe baza permisului de bibliotecă.

Clubul de învățare a limbii engleze English 4 Kids va valorifica și colecția de carte de limba engleză ce a fost donate în anul 2018 Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba de către Ambasada SUA în România, în cadrul proiectului „American Shelf”. Proiectul face parte din programul 1.USERS/ 1.21. English 4 Kids, parte component a Proiectului Managerial pentru perioada 2017 – 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *