„Un altfel de Crăciun… la Sebeș”, concert simfonic  în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga”

Sâmbătă, 9 decembrie 2023, la ora 19:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va avea loc concertul simfonic Un altfel de Crăciun… la Sebeș, pe care Municipiul Sebeș îl organizează în parteneriat cu orchestra simfonică condusă de carismaticul dirijor Remus Grama.

Acest concert promite să aducă o notă de magie și bucurie anunțând sărbătorile de iarnă. Programul variat cuprinde atât lucrări tradiționale de Crăciun din repertoriul internațional, cât și piese celebre din repertoriul unor formații legendare precum: ABBA, Queen, Beatles, dar și muzică de film, pentru a oferi un spectacol muzical plin de diversitate și emoție. Această combinație de genuri muzicale va face concertul accesibil și atractiv publicului larg, de la iubitorii de muzică clasică, la cei pasionați de muzică pop-rock. Este o oportunitate minunată de a ne bucura de muzică de calitate și de a crea amintiri frumoase în timpul sărbătorilor de iarnă.

„Vă transmitem așadar, o invitație călduroasă căreia vă rugăm să îi răspundeți printr-o confirmare, pentru a vi se repartiza în sală locurile dorite”, transmit organizatorii. Accesul la eveniment este gratuit.

Pentru rezervări

email: contact@cclbsebes.ro

telefon: 0372-930929

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *