Teatrul de Păpuși „Prichindel” prezintă un nou spectacol – „Pinocchio reloaded”, regia Béres László

COMUNICAT DE PRESĂ

Povestea pe care ne-o propune regizorul Béres László, pornind de la un scenariu semnat de Kovács Ildikó și Dan Hândoreanu, are în centrul ei o păpușă de lemn care prinde viață, așa precum în povestea lui Carlo Collodi. Doar că acest Pinocchio nu este un mic mincinos, căruia să îi crească nasul, ci este un copil care are nevoie de afecțiune, de iubire și de înțelegere, ca orice copil. El trăiește, vorbește și se mișcă doar dacă este înconjurat de cei dragi.

Cei din jur nu îl simt ca pe un copil, ci doar ca pe o păpușă de lemn, ce are abilitatea de a se mișca fără sfori și de a vorbi, o sursă de bani sau de orgoliu „educativ”, ceea ce îl transformă într-o marfă, un bun vandabil. Un sistem de educație perimat, emisiuni de talente care atrag, ca într-o capcană, adulți și copii, falși oameni de cultură și bișnițari, sunt câteva aspecte care se regăsesc în acest spectacol.

Pinocchio reloaded” este un spectacol plin de emoție, în care umorul, ironia și seriozitatea se echilibrează, iar mesajele ce transpar din poveste ajung și la copil și la adult.

Așadar, vă așteptăm sâmbătă, 14 octombrie 2023, de la orele 17:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, la premiera spectacolului „Pinocchio reloaded”

PINOCCHIO

reloaded

după un scenariu de Kovács Ildikó și Dan Hândoreanu

Regia: Béres László

Scenografia și sculptura: Attila Bajkó

Muzica: Cári Tibor

Distribuția: Laura Boboc, Irina Melnic, Ramona Benchea Mincu, Iulian Costea, Mădălin Costea, Adam Boboc și Tudor Cristian Popa

Asistent de regie: Elena Madaras

Lumini: Călin Popa

Sunet: Florin Andrea

Mașiniști: Florin Badiu și Gheorghe Hațegan

Realizare costume și materiale decor: Mirela Tămășan

Manager: Ioana Bogățan

Spectacol 5+

Durata 60 min.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 14:00 sau online de pe www.teatrulalba.ro.

Prețul unui bilet este de:

  • 7 lei pentru copii
  • 15 lei pentru studenți și pensionari
  • 28 lei pentru adulți

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *