Municipiul Sebeș. Dezbatere publică „Proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei nr. 1 ,,Program de circulație” la Contractul de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate

ANUNȚ

Primăria Municipiului Sebeș aduce în dezbatere publică „Proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei nr. 1 ,,Program de circulație” la Contractul de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în Municipiul Sebeș, nr. 65/2015”. Cetățenii pot consulta documentația care a fost afișată pe pagina de internet a instituției www.primariasebes.ro, secțiunea Consiliul local-Acte administrative-Proiecte de hotărâre aflate în dezbatere publică.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ la registratura Primăriei Municipiului Sebeș, Piața Primăriei, nr. 1 (de luni până joi, în intervalul orar 8.30-16.30 și vineri în intervalul orar 8.30-14.00) sau pe adresa de e-mail a instituției: secretariat@primariasebes.ro.

Propunerile pot fi transmise până în data de 10.08.2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *