Apa CTTA va începe montarea contoarelor cu citire de la distanță

Societatea APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că va începe acțiunea de montare a contoarelor cu citire la distanță, prin transmisie radio, care fac obiectul proiectului “Modernizarea sistemului de monitorizare a infrastructurii de apa in judetul Alba”, in valoare de 10.570.915,77 lei.

Începand cu data de 26.06.2023 vor fi montate 13.877 contoare ultrasonice, la toate categoriile de utilizatori (case, agenți economici), în municipiul Alba Iulia (zona de jos-Centru a municipiului), 5736 buc., Aiud 1420 buc., Blaj 1332 buc., Sebeș 589 buc., Abrud 402 buc., Baia de Arieș 148 buc., Cugir 2500 buc., Câmpeni 436 buc., Ocna Mureș 1314 buc.

Montarea contoarelor se va face etapizat pe cheltuiala exclusivă a operatorului, iar demontarea contoarelor vechi și montarea contoarelor noi se evidențiază printr-un proces verbal încheiat la data acțiunii, care va conține datele despre contor, respectiv seria și indexul contorului vechi demontat și cele ale contorului nou montat.

Contoarele echipate cu module radio vor permite transmiterea indexului contorului la distantă, astfel că nu va mai fi necesar accesul la contor. Se elimină cazurile în care accesul la căminele de branșament amplasate în proprietățile utilizatorilor este limitat sau nu este posibil, în lipsa acestora.

Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea APA CTTA SA ALBA le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *