SCHIMB DE EXPERIENȚĂ PENTRU ELEVII LICEULUI GERMAN SEBEȘ ÎN GERMANIA, LA WITTSTOCK

În perioada 29 mai-2 iunie 2023, zece elevi ai Liceului German Sebeș (din clasele a X-a și a XI-a), însoțiți de domnii profesori Mihai-Octavian Groza și Toma Bembea, au participat la un schimb de experiență în Germania, la Wittstock, la școala parteneră „Dr. Wilhelm-Polthier” Oberschule.

Programul vizitei a cuprins întâlniri cu profesorii și elevii din Wittstock, o întâlnire a profesorilor care au însoțit grupul cu directorul școlii partenere, doamna Laura Sandor, vizitarea centrului istoric și a principalelor instituții din Wittstock (primăria, respectiv biblioteca), precum și un tur al orașului Berlin. Gazdele primitoare ale grupului din Sebeș au fost doamnele profesoare Heidi Mohrmann, Dajena Schlöffel și domnul Peter Krause.

Schimbul de experiență Sebeș-Wittstock s-a desfășurat în cadrul parteneriatului încheiat încă din anul 2017 între Liceul German Sebeș și „Dr. Wilhelm Polthier” Oberschule din Wittstock. Cheltuielile privind deplasarea și cazarea participanților au fost acoperite prin sponsorizările oferite de doi mari agenți economici locali și o persoană privată, cărora Liceul German Sebeș le aduce mulțumiri și pe această cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *