Mihaela Mih Dehelean, sportivă a CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Cupa României la Culturism și Fitness

Comunicat de presă

Mihaela Mih Dehelean a devenit vicecampioană națională la Culturism și Fitness. Sportiva CS Unirea Alba Iulia a câștigat medalia de argint la Cupa României, competiție ce s-a desfășurat în 28 și 29 aprilie la Cluj-Napoca.

Mihaela Mih Dehelean a concurat la categoria de concurs Master Women`s Bikini Fitness și s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului. Ea este pregătită de către antrenorul Brehaiță Călin.

Progresul sportivei noastre a fost vizibil în ultimii ani, la ca fel ca rezultatele obținute la competițiile naționale.

”Am reușit să ajung într-un loc de unde se vede departe. Lumea se vede altfel de aici dar prețul pentru reușită a fost mare. Am renunțat la multe, mai puțin la determinare și credința că destinul se poate transforma în menire și talentul în har. O singură medalie adună în sine strălucirea unei clipe dar și umbrele unui drum pe care ești atât de singur uneori. Îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru faptul că mi-a permis să trăiesc această extraordinară performanță, familiei mele pentru că a înțeles lupta, durerile și uneori neputințele mele, antrenorului meu pentru profesionalism și dăruire. Cei mai mulți vor spune că am obținut titlul de vicecampion național, eu vă spun doar atât, se poate dacă vrei, dacă ai credință, dacă înțelegi că nu există scuze și oricum dacă ar exista, performanța e surdă mereu. Am reușit… Restul e poveste… O să vă povestesc cândva…”, a transmis Mihaela Mih Dehelean.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivei și antrenorului și mult succes la viitoarele competiții!

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *