Premiera DON GIOVANNI, spectacole de operă, balet și musical pe scena Operei clujene în luna MAI

Te salutăm cu drag și îți aducem cele mai proaspete vești despre calendarul spectacolelor din luna mai.
Pentru împătimiții spectacolelor de operă, luna mai începe cu dubla PREMIERĂ a celebrei opere mozartiene Don Giovanni. Inspirată după mitul fermecătorului Don Juan și asemănându-se cu poveștile despre Casanova, acest spectacol spune povestea unui bărbat frivol, impulsiv, carismatic și lipsit de orice scrupul în satisfacerea propriilor dorințe. Te așteptăm în data de 5, respectiv, 7 mai, să descoperi secretele și destinul unui personaj complex, într-o distribuție excepțională ce îi titrează pe invitații Anita Hartig, în rolul Donnei ElviraAndrei Manea, în rolul lui Don Ottavio și Aida Pascu, în rolul Donnei Anna.

Continuăm spectacolele de operă cu două dintre creațiile marelui compozitor Giacomo Puccini: Tosca –  vineri, 12 mai și  Il Tabarro\Gianni Schicchi – miercuri, 17 mai. Opera comică Il barbiere di Siviglia de Gioachino Rossini se alătură programului acestei luni și revine pe scena noastră vineri, 26 mai.

Iubitorii spectacolelor de balet se pot bucura miercuri, 10 mai, de Coppélia, comicul balet mult așteptat de copii, urmat de Romeo și Julieta, povestea de dragoste eternă a două suflete adolescentine, pe care Ansamblul de balet al Operei clujene, coordonat de coregrafa invitată Valentina Turcu, o vor reda cu pasiune și eleganță miercuri, 24 mai.

Luni, 29 mai, cel mai iubit musical Sunetul muzicii va încheia programul lunii mai alături de concertul vocal-simfonic Muzica pentru copii în filmul românesc, interpretat de Corul de copii și tineret „Symbol-Jean Lupu” al Patriarhiei Române, miercuri, 31 mai.

Dacă îți dorești să descoperi cum se creează magia pe scenă, dar și care este povestea primului Teatru de Operă din România, te așteptăm alături de noi la seria de Tururi ghidate, programate în această lună.

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro, și din Agenția de Bilete a Operei, vizavi de Opera Națională Română Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00. 
Simte emoția poveștilor de pe scena Operei clujene alături de noi!
Bilete aici: Opera Nationala Romana Cluj (bilete.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *