Prospețime și diversitate la Operă Română din Cluj-Napoca, în luna martie

A doua săptămână din luna martie prezintă un spectacol încântător Vineri, 10 martie, producția spectacolului Don Pasquale de Gaetano Donizetti revine pe scena noastră într-o distribuție marcantă. Un spectacol ce va aduce un nou debut pentru doi artiști, tenorul invitat Paul Lungu în rolul lui Ernesto, nepotul lui Don Pasquale, și baritonul Sebastian Balaj în rolul doctorului Malatesta, spunând povestea înstăritului burlac, Don Pasquale, dornic de iubire la vârsta a doua. Păstrând esența poveștii clasice, dar oferindu-i unicitate și prospețime, această producție vă va surprinde, amuza și intriga prin numeroase momente colorate și mult comic de situație, toate aranjate cu inspirație pe partitura acaparantă a lui Gaetano Donizetti. Va fi un spectacol îndrăzneț reinterpretat, captivant și plin de culoare.
 
Dacă îți dorești să descoperi cum se creează magia pe scenă, dar și care este povestea primului Teatru de Operă din România, te așteptăm alături de noi la seria de Tururi ghidate, programate în această lună.
 
Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro și la Agenția de Bilete a Operei, vizavi de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00.
 Te așteptăm alături de noi!
Bilete disponibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *