La Sebeș, copiii au întâmpinat primăvara cu mărțișoare confecționate de ei

Târgul de mărțișoare de la Sebeș, aflat la cea de-a șasea ediție, s-a bucurat din nou de succes. Miercuri, 1 martie 2023, începând cu ora 12:00, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a organizat tradiționala manifestare menită să vestească sosirea primăverii.

Atmosfera a fost colorată cu momente artistice oferite de Școala de Muzică „DoReMi”, actorii trupelor de teatru Pied Piper & Gepetto și de Clubul Copiilor Sebeș.

           Evenimentul s-a bucurat de parteneriatul tuturor instituțiilor școlare care funcționează pe raza Municipiului Sebeș, precum și de colaborarea cu o serie de școli și grădinițe din zonă: Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș, Liceul German Sebeș, Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeș, Școala Gimnazială din Petrești, Grădinița „Mirela”, Grădinița „Heidi”, Clubul Copiilor Sebeș, Școala Gimnazială Săsciori – care a adus mărțișoare confecționate de grădinițele cu program normal din Sebeșel, Răchita, Săsciori, Loman și Căpâlna. A participat, de asemenea, Direcția de Asistență Socială Sebeș, prin Centrului de Zi pentru Copii cu Dizabilități și Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități.

           Primarul Dorin Nistor a oferit mărțișoare, alături de copiii participanți.

„Împletim firul roșu, cu cel alb, legăm cu gândul senin și vă trimitem urări de bine.

Mulțumim tuturor participanților!”, a fost mesajul transmis de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *