Reprezentanții a 20 de universități din peste 7 țări ajung la Timișoara pe 21 martie, la The International University Fair

Pe 21 martie, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT din Timișoara, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din România. Reprezentanții a peste 20 de universități internaționale și naționale vor prezenta participanților programele de studiu și facilitățile de care pot beneficia (burse, surse de finanţare, oportunităţi de angajare, consiliere educaţională şi vocaţională).

Peste 20 de universităţi şi instituţii educaţionale

Aflat la ediția cu numărul 30, IUF – The International University Fair aduce în Timișoara peste 20 de universități. Vizitatorii vor avea ocazia să afle mai multe informații despre programele de studiu, bursele, sursele de finanțare și oportunitățile pe care le pot accesa în țară sau în străinătate.

IUF – The International University Fair este singurul eveniment din România care reușește să ofere tinerilor oportunitatea să discute direct cu studenți internaționali, reprezentanții instituțiilor educaționale din țara și din alte peste6 țări,printre care și Olanda, Germania, Irlanda sau România.

Informații despre 4.000 de programe de studiu din peste 20 de domenii

Cei care aleg să vină la IUF -The International University Fair pot afla informații despre peste 4.000 de programe de studiu (licenţă, masterat, doctorat) și facilități din domenii precum Management, Business și Economie, Antreprenoriat sau Medicină.

Olanda – Principala destinație de studiu pentru tinerii români

În anul academic 2021 – 2022, 5.600 de elevi și studenți români au ales programele de studii olandeze, transformând Olanda în destinația preferată de studiu a tinerilor de la noi, conform Nuffic: The Dutch Organisation for Internationalisation in Education.

Principalele motive pentru care aceștia aleg universitățile din Olanda sunt modelul educațional modern, axat pe practică și sistemele de studii aplicate care cresc rata de angajabilitate a absolvenților.

Pe 21 martie, la IUF – The International University Fair, vor fi prezente cele mai importante universități olandeze. Printre acestea se numără și Fontys University of Applied Sciences, care se află în topul celor mai mari universități din Olanda și oferă programe variate de studiu: de la Inginerie Electrică, Marketing, IT și până la Muzică sau Design.

YouForum – Conferința care aduce față în față tinerii și cei mai cunoscuți profesioniști din România

Pe toată durata evenimentului IUF – The International University Fair, tinerii pot participa și la Conferința YouForum, unde vor avea ocazia să discute cu peste 20 de invitați, profesioniști cu experiență în domeniile în care activează, printre care și Victor Balaniuc (Co-Founder și General Manager – The Entertainment Group), Darius Tapalagă (Co-Founder – Front Row Events), Simina Bleau (Psihoterapeut, Psiholog Organizațional & Coach), Simona Botog Popovici (Prezentator de știri și Antreprenor).

Ediția cu numărul 30 IUF – The International University Fair aduce 3 evenimente, iar în completarea celui de la Timișoara, tinerii sunt așteptați în București (18-19 martie) și Iași (23 martie).

Înscrierile se pot face pe www.iuf.ro

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii care dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciul de consiliere educațională și vocațională EDMUNDO, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizata de înscriere la universități din Romania, AdmitereOnline.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *