Știință și pseudoștiință, miercuri, la SF, Fantasy & Horror Club Alba, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 18.00, are loc prima întâlnire din acest an a SF, Fantasy & Horror Club Alba, online, pe platforma DISCORD, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Vă dau întâlnire, ca de-obicei, scriitorul Lucian Dragoș Bogdan și bibliotecara Luiza Pop, iar provocarea va fi să stabiliți împreună ce intră în categoria știință și ce este considerat pseudoștiință. Totodată, veți avea ocazia să aflați ce s-a mai întâmplat nou prin mișcarea SF, Fantasy și Horror de la noi din țară, ce s-a mai scris și pe unde.

Înființat în anul 2019, SF, Fantasy & Horror Club Alba se întrunea, la început, o dată pe lună, fizic, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Odată cu restricțiile impuse de pandemie, întâlnirile s-au mutat online, ocazie cu care pasionați din toată țara, ba chiar și din străinătate, s-au alăturat dezbaterilor iscate de temele propuse de scriitorul Lucian Dragoș Bogdan. Așa se face că, astăzi, din SF, Fantasy & Horror Club Alba fac parte zeci de iubitori ai genului, nu doar din Alba, ci și din Timișoara, București, Brașov, Cluj, Constanța ș.a.m.d.

Activitatea de miercuri face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului literar SF, Fantasy și Horror. Clubul este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

Link-ul de conectare va fi disponibil pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în cursul zilei de miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *