Interpretare emoționanță a Imnului de Stat. Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a lansat un videoclip de suflet pentru “Deșteaptă-te, române!”

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Casa de Cultură a Studenților a dorit să facă, albaiulienilor și românilor de pretutindeni, un cadou de suflet la aniversarea a 104 ani de la Înfăptuirea Marii Uniri.

Videoclipul Imnului de Stat al României, “Deșteaptă-te, române!”, a fost realizat după un concept artistic al directorului instituției, Gheorghe Berghian, cunoscut sub numele de Gino, interpret de muzică ușoară, compozitor și producător muzical. Acestui demers i s-au alăturat Tudor Limbean – Micul Patriot, Vlad Lință – elev al Colegiului Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia și Corul de copii “Theotokos”, coordonat de părintele Nicolae-Călin Bulac, făcând din Imnul Național, printr-o interpretare de excepție, un dar de suflet și oferit din suflet tuturor.

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia este o instituție care susține și promovează tinerii talentați, actul cultural artistic, dar și valorile, tradițiile și patriotismul. George Topârceanu spunea: “A fi patriot nu e un merit, e o datorie.” Să fim, deci, patrioți!

Vă dorim audiție și vizionare plăcută!

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Deșteaptă-te, române! – Gino, Tudor Limbean, Vlad Lință și Corul de copii „Theotokos”

Muzică: Anton Pann

Versuri: Andrei Mureș(i)anu

Orchestraţie: Nicolaie Beşleagă

Vioară: Daniel Iancu (Ticușor)

Mix/Master: Tudor Marciu

Video: Petre Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *