Secrete demascate și o poveste spaniolă pe scena Operei Națională Română din Cluj-Napoca!

 
În a doua jumătate a lunii noiembrie vei putea pătrunde alături de noi într-o lume a poveștilor despre iubire trădată, magie neagră și răzbunări nestăpânite!

Miercuri, 16 noiembrie, atmosfera Bostonului anilor 1700, în care se desfășoară acțiunea spectacolului Bal mascat de Giuseppe Verdi, vine cu povestea contelui Riccardo, orbit de iubirea sa pentru Amelia, soția secretarului și celui mai bun prieten, Renato, și o asasinare misterioasă ce va încheia seara balului organizat de către însuși Contele.

Ne îndreptăm apoi spre meleagurile spaniole și ne întoarcem în secolul al XV-lea, la reședința prințesei de Aragon, unde se desfășoară povestea unui prinț răpit de o vrăjitoare doar pentru a-și răzbuna mama, intrigă ce va fi susținută de o multitudine de răsturnări ale situației, toate regăsindu-se în opera Trubadurul de Giuseppe Verdi, spectacol ce va avea reprezentația pe scena noastră vineri, 18 noiembrie!

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro, și la Agenția de Bilete a Operei în sediul inițial, de curând renovat, vizavi de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *