Boxerul Fățan Luca Petru, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatul Național de Cadeți

Boxerul Fățan Luca Petru, legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a obținut locul 2 la Campionatul Național de Cadeți, desfășurat în perioada 24-30 octombrie la Craiova.

Sportivul nostru a câștigat medalia de argint după ce a obținut victorii în primele 3 meciuri. A ajuns, astfel, în finală, unde a avut o evoluție foarte bună, meciul fiind extrem de disputat, însă în urma deciziei arbitrilor sportivul nostru s-a clasat pe locul 2. Acesta a boxat la categoria de greutate 66 de kilograme.

”Este un copil foarte muncitor și o mare speranță a boxului albaiulian. Muncește, vrea să învețe box și trebuie sprijinit în continuare. După o prestație bună pe plan internațional și evoluții foarte bune pe plan național, în acest an, Fățan Luca Petru reușește să câștige o medalie importantă la Campionatul Național de Cadeți. Mulțumesc pentru sprijin CS Unirea Alba Iulia, lui Oprea Rareș și lui Dărămuș Ioan pentru ajutorul acordat în pregătirea sportivului nostru”, a transmis Andrei Dărămuș, antrenorul sportivului.

Datorită prestațiilor foarte bune, Fățan Luca Petru fusese convocat, în acest an, la lotul național și ar urma să fie convocat la Centrul Olimpic de Juniori de la Giurgiu, fiind printre cei mai valoroși sportivi din țară la vârsta și categoria sa de greutate.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivului, antrenorului și mult succes la viitoarele competiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *