ANUNŢ PRIVIND CONSULTAREA POPULAȚIEI ÎN PERIOADA 01.11.2022 – 15.12.2022 PENTRU UN NUMĂR DE ȘASE PROIECTE DE HOTĂRÂRE INIȚIATE DE CĂTRE PRIMARUL MUNICIPIULUI ALBA IULIA

01.11.2022

ANUNŢ

privind consultarea populației în perioada 01.11.2022 – 15.12.2022 pentru  un număr de  șase proiecte de hotărâre

inițiate de către Primarul Municipiului Alba Iulia, după cum urmează:

            1. Proiectul de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z. pentru: “CONSTRUIRE LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI REGLEMENTARE STRADĂ  ACCES ȘI INTRODUCERE  PARȚIALĂ ÎN INTRAVILAN” Municipiul Alba Iulia, Strada AZUGA F.N., Județul Alba.

            2. Proiectul de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z.: “MODIFICARE ZONĂ FUNCȚIONALĂ ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE LOCUINȚE COLECTIVE CU SPAȚII COMERCIALE / DE SERVICII / BIROURI, AMENAJ
ARE PARCARE ȘI ACCESE” Municipiul Alba Iulia, Strada TUDOR VLADIMIRESCU, Nr. 50G, Jud. Alba.

            3. Proiectul de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z.: “MODIFICARE P.U.Z APROBAT PRIN H.C.L. NR. 159 ART. 45  DIN 30.05.2006 ÎN BAZA UNUI AVIZ DE OPORTUNITATE PENTRU REPOZIȚIONARE STRADA ORIZONT 15” Municipiul Alba Iulia, Strada ORIZONT 15, Județul Alba.

            4. Proiectul de hotărâre  privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z.: “MODIFICAREA FUNCȚIUNILOR URBANISTICE APROBATE  PENTRU CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINȚE COLECTIVE”Municipiul Alba Iulia, Strada LALELELOR, Nr. 44B, Jud. Alba.
 
            5. Proiectul de hotărâre  privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z.: “INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN ȘI REGLEMENTARE ZONA DE LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI REALIZARE ACCES” Mun. Alba Iulia, Extravilan (zona Oarda), DJ 107C, F.N., Jud. Alba.

        6. Proiectul de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z.: “REGLEMENTARE ZONA MA3 ȘI L3A LA STRĂZILE MARIN PREDA ȘI ION LĂNCRĂNJAN” Mun. Alba Iulia, Str. MARIN PREDA F.N., Jud. Alba.
        
        Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare cu privire la aceste proiecte de hotărâre,  se pot  depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. : Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură  sau în format electronic pe adresele de e-mail: valentin.onișoru@apulum.ro;  office@apulum.ro,  în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 16.11.20222, h 16,00.
        Proiectele de hotărâre  și documentația referitoare la aceste proiecte  pot  fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, camera 1 (Direcția Urbanism, Amenajarea Teritoriului) sau pe site-ul instituției [url=http://www.apulum.ro]http://www.apulum.ro[/url], secțiunea Consultare publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *