Spitalul Județean Alba. Secțiile de oncologie și hematologie se întorc acasă

Comunicat de presă

Secția de oncologie și compartimentul de hematologie revin în vechea locație – Corpul F al Spitalului din Alba Iulia

Începând de miercuri, 15 noiembrie 2023, secția de oncologie și compartimentul de hematologie se întorc în vechea lor locație – Corpul F al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. În ultimii ani, activitatea acestora s-a desfășurat în alte spații, la parter și la etajul 3, ca urmare a pandemiei de COVID-19 și a unor lucrări de reparații capitale în cadrul spitalului.

Inițial, clădirea în care funcționa secția de oncologie și compartimentul de hematologie a fost transformată în izolator pentru pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2. Ulterior, aceeași clădire a fost folosită pentru desfășurarea activității secției de cardiologie a SJU Alba Iulia, în timp ce spațiul în care a funcționat vechea secție de cardiologie a fost supus unor lucrări de reparații capitale.

Astfel, începând de astăzi, activitatea secției de oncologie și a compartimentului de hematologie se desfășoară din nou în clădirea de bază, unde a funcționat până la începutul pandemiei. Această mutare are ca scop principal asigurarea unei bune desfășurări a activității medicale și creșterea confortului pacienților. Asigurarea tratamentelor pentru pacienții cu afecțiuni oncologice și hematologice în alte spații ale SJU Alba Iulia a fost o măsură cu caracter temporar, adoptată într-un context care a impus acest aspect.

Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *