Vizită regală la Aiud în data de 14 octombrie 2022

COMUNICAT

MUNICIPIUL AIUD

La aproape 100 de ani de la prezența Majestății Sale Regina Maria și a Principelui Moștenitor la inaugurarea Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, municipiul nostru va primi vineri vizita simbolică a Familiei Regale.

Cu ocazia aniversării Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și Reginei Maria la

Alba Iulia, Trenul Regal va face o călătorie simbolică de la Cluj-Napoca la Alba Iulia.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, vor efectua această călătorie cu Trenul Regal în onoarea unui moment istoric cu semnificații profunde pentru dezvoltarea statului român modern. Trenul Regal va pleca din Cluj-Napoca în 14 octombrie și va opri la Câmpia Turzii, Aiud și Teiuș, iar în 15 octombrie Trenul Regal va intra în Alba Iulia.

Conform Protocolului Regal, Trenul Regal va staționa în Gara Aiud timp de 10 minute, iar la plecare 12 dintre cei mai buni elevi de la unitățile de învățământ vor avea ocazia să călătorească alături de Familia Regală până la Teiuș.

Vă așteptăm vineri, 14.10.2022, de la ora 14:55, în gara din Aiud, pentru a întâmpina Familia Regală și a ne bucura de acest moment unic pentru comunitatea noastră.

Birou Comunicare și Relații Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *