ZIUA VÂRSTNICULUI, LA SEBEȘ: 800 DE SENIORI AU PARTICIPAT LA EVENIMENTUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIE

           Un număr de 805 seniori ai Sebeșului au participat marți, 4 octombrie 2022, la evenimentul pe care municipalitatea l-a organizat pentru a sărbători Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Au fost omagiați bunicii care activează în cadrul diferitelor centre de zi, în Asociația Pensionarilor Sebeș, precum și beneficiarii Căminului pentru Persoane Vârstnice. Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a premiat 56 de cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie, cărora le-au fost oferite plachete aniversare, flori și premii în bani. În cadrul evenimentului, a fost prezentă și o expoziție de artă plastică, lucrările fiind oferite de pictorii sebeșeni, care au adus un plus de culoare atmosferei de sărbătoare.

De asemenea, Dorin Nistor a propus un proiect inedit seniorilor care doresc să se implice activ în viața orașului: crearea unui Consiliu Onorific al Seniorilor Sebeșului. Acesta urmează a avea întâlniri periodice și ar putea veni în sprijinul administrației publice locale.

Vă reamintim că începând cu anul 1991, prima zi a lunii octombrie este dedicată celebrării persoanelor vârstnice, conform unei inițiative a Organizației Națiunilor Unite.

Evenimentul de la Sebeș a fost organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Direcția de Asistență Socială Sebeș și Căminul pentru Persoane Vârstnice Sebeș.

La mulți ani, tuturor seniorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *