Târgul de C`Arte Alba Transilvana, ediția a XIII-a, 14-17 septembrie 2022, la Alba Iulia

COMUNICAT DE PRESĂ

Pe locuri, fiți gata, începe Târgul de C`Arte Alba Transilvana, ediția a XIII-a, 14-17 septembrie 2022, la Alba Iulia!

După doi ani de absență motivată de pe scena culturală a județului, mai efervescent, mai încărcat de bunătăți culturale și artistice, revine, chiar săptămâna viitoare, Târgul de C`Arte Alba Transilvana!

Astfel, în perioada 14-17 septembrie 2022, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina, între muzeu și Sala Unirii va fi mare desfășurare de forțe. Zeci de standuri de carte, zeci de scriitori și lansări de carte, ateliere creative, conferințe, concerte, expoziții și teatru, toate fac parte din programul pus la punct de organizatori: Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Lor li s-au alăturat, ca întotdeauna, partenerii mereu disponibili la demersul de a aduce cartea și actul cultural mai aproape de oameni, respectiv Primăria Municipiului Alba Iulia, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și Palatul Copiilor Alba Iulia.

Vă așteptăm cu drag la evenimentele târgului, iar programul acestora va fi făcut public cât de curând! Ați fost avertizați, nu plecați niciunde, pregătiți „muniția”, vine Târgul de C`Arte Alba Transilvana, săptămâna viitoare, la Alba Iulia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *