Vară cu acțiune la Warner TV

Trei filme de acțiune care expun situații dramatice, dar și comice fac parte din programul lunii iulie al postului Warner TV.

„Evadare în zori/ Rescue Dawn” (2006), scris și regizat de Werner Herzog, cu Christian Bale, Steve Zahn și Jeremy Davies în distribuție, va putea fi urmărit pe 22 iulie, de la ora 21:00.

Filmul inspirat din întâmplări reale relatează eforturile pentru supraviețuire făcute de un pilot american în timpul Războiului din Vietnam.

În 1966, în prima sa misiune, una clasificată, locotenentul Dengler este trimis din Vietnam în Laos. Avionul lui este atacat, doborât și el rămâne în junglă. Capturat de o grupare înarmată și ținut prizonier, el pune la cale un plan de evadare și de salvare a altor bărbați ținuți ostatici.

Warner TV difuzează în premieră, pe 25 iulie, de la ora 20:40, comedia de acțiune „Un polițist și jumătate/ Collision Course” (1989), regizată de Lewis Teague.

Cu Pat Morita și Jay Leno în rolurile principale, filmul are în centru un agent special japonez și un polițist din Detroit care colaborează pentru a da de urmele unui prototip de turbocompresor care a fost furat.

Urmăriri periculoase și spectaculoase și umor de situație și de limbaj sunt elementele cheie ale acestui lungmetraj.

Filmul de televiziune „Uragan la Seattle/ Seattle Superstorm” (2012), regizat de Jason Bourque, va fi difuzat pe 29 iulie, de la ora 20:55.

Din distribuție fac parte Esai Morales, Ona Grauer, Jared Abrahamson și MacKenzie Porter.

Un cercetător NASA se mută în Seattle pentru a fi alături de logodnica lui, locotenent în Marină. Când un obiect neidentificat este doborât de armată și cade în strâmtoarea Puget Sound, încep să apară mai multe fenomene meteorologice ciudate. Nou formata familie trebuie să găsească un mod de a se salva și de a salva orașul.

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *