Se sisteaza furnizarea apei potabile in Sebes. Vezi care strazi vor fi afectate

Comunicat

ANUNT sistare furnizare apa potabila municipiul Sebes-12.07.2022 APA CTTA SA ALBA- Sucursala Sebes, anunta locuitorii municipiului Sebes ca in data de 12.07.2022 se vor efectua lucrarile de cuplare a noii retele de alimentare cu apa potabilă de pe strada Calarasi, lucrari ce fac parte dintr-un proiect mai amplu, finantat din fondul de investitii IID. Totodata, se vor efectua si lucrari de reabilitare a mai multor camine de distributie, din aceeasi localitate. Avand in vedere ca lucrarile sunt complexe, operatorul a mobilizat mai multe echipe de lucru de la celelalte sucursale din judet, tocmai pentru a scurta la minim timpul de sistare a furnizarii apei potabile in municipiul Sebes.

Astfel, se va sista furnizarea apei potabile in data de12.07.2022, intre orele 04.00-22.00. Rugam clientii sa-si asigure rezerva de apa potabila necesara pe tot parcursul intreruperii. La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Rugam clientii nostri sa inteleaga situatia survenita, si ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *