SF, Fantasy & Horror Club Alba la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Miercuri, 6 iulie 2022, începând cu ora 17:00, va avea loc întâlnirea lunară a clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor celor interesați de acest gen literar, indiferent de vârstă sau ocupație, și se va desfășura printr-o întâlnire online coordonată de scriitorul albaiulian Lucian Dragoș Bogdan și de bibliotecara Luiza Pop. Link-ul de conectare către membrii clubului, pe platforma ZOOM, va fi transmis între 16:30 și 16:40, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Intrarea pe platforma ZOOM și desfășurarea evenimentului va începe la ora 17:00. Ediția lunii iulie a clubului va avea tema: „Luna: de la spaimă la romantism și speranță”.

Întâlnirea se va deschide cum prezentări și recomandări de cărți ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar apoi, cei prezenți online, vor avea prilejul să-și spună opiniile, să comenteze, să recomande cărți pe tema dată etc. În această atmosferă de discuții, analiză și dezbateri, participanții își pot prezenta și propriile creații literare sau artistice și pot primi sfaturi și îndrumări de la coordonatorii activității.
Proiectul face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului SF, Fantasy și Horror. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *